Adidas Originals genforenes med BAPE og kvarteret for et par hyped sneakers

Adidas Originals genforenes med BAPE og kvarteret for et par hyped sneakers

efter at have afsløret et samarbejdende Ultra Boost tidligere i sommer, det ser ud til, at Adidas Originals og BAPE vil genforenes med kvarteret for et par ild sneakers, og vi ‘ re ud over hyped!

Ifølge Sneaker Insider @py_rates vil trioen slås sammen om to modeller, der påtager Kerne sort ‘og’ sort/hvid ‘. Naturligvis er dette ikke første gang Adidas Originals, Bape og Neighborhood har slået sig sammen om en sneaker, efter at han tidligere har behandlet en samarbejds -superstjerne tilbage i begyndelsen af ​​2017, som blev mødt med en vigtig anerkendelse.

Detailhandel for omkring £ 160 pr. Pop, som er en lejlighedskøb i betragtning af Adidas Originals, er begyndt at opkræve på op til £ 220 for deres meget mere eksklusive sko, så lad os vide, om du er hyped for Bape x Neighborhood X Adidas Originals kollaps i Kommentarer nedenfor! I relaterede nyheder er her dit første kig på den kommende Cav Emm X Nike Air Max 95!

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du sørge for at tjekke den seneste over i slutningen. Tøj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *