De 10 største sneakerhead -atleter gennem tidene

De 10 største sneakerhead -atleter gennem tidene

-sport såvel som sneakers er en kamp, ​​der er lavet i himlen, når det vedrører popularitet, de to går simpelthen hånd i hånd. Mens præstationsfodtøj muligvis er den allerførste ting, der springer op, når du tænker på atleter, har masser af sportslige helte såvel som heltinder deres helt egen signaturform Af dem er sneakerheads ligesom dig!

Vi har foretaget vores research såvel som har afrundet de 10 største sneakerhead-atleter gennem tidene, så hvis du vil opdage, hvad deres meget elskede par spark, så skal du sørge for at læse videre såvel som at informere dig selv, du ‘Jeg vil bestemt opdage en ting eller to her!

Billede ved hjælp af Nike
Odell Beckham Jr.

Cleveland Browns store modtager Odell Beckham Jr er kendetegnet for sin private stil såvel som streetwear æstetik, så det er ikke overraskende for os, at han ligeledes er et alvorligt sneakerhead. Han er en officiel Nike -atlet såvel som har haft masser af signaturpræstationsmodeller med etiketten gennem årene sammen med sin livsstil Silhouette, et specielt tag på Air Max 720. Masser af kilder siger, at Obj X Nike Sneaker -tilbudet var den rigeste i NFL -historien.

Billede ved hjælp af fodboldbibelen
Cristiano Ronaldo

Fyren selv CR7 er langt mere af et sneakerhead, end du måske tror på et meget første øjekast. Den dekorerede fodboldlegende er kendetegnet for sit arbejde med Nike såvel som sammen med mange signaturstøvler, der har frigivet gennem årene, kan du blive chokeret over at høre, at Ronaldo heller ikke har haft ikke kun en, men to eksklusive Air Max 97s frigivet under hans navn såvel som den hyped CR7 Air Force 1, der blev lanceret tilbage i 2017.

Billede ved hjælp af eBay
PJ Tucker

Anthony Leon Tucker Jr, der er kendt for at være en af ​​de bedste magtforsendelser i NBA, spiller ligeledes kendt som PJ Tucker i øjeblikket for Miami Warm såvel som ligeledes godt skelnet for at være et af de største sneakerheads i ligaen. Masser af kilderforsikring hævder, at hans samling spænder godt over 5000 par, med rygter om, at han, selv når han blev bragt over 100 par til NBA Bubble Isolation Zone i højden Pandemic Times. Hans samling inkluderer stort set enhver gral, du kan tænke på, så han for nylig samarbejdede med eBay for at vise de sjældneste par til masserne.

Billede ved hjælp af Jordan Brand
Nigel Sylvester

Først samarbejde med Jordan Brand tilbage i 2018 for at lancere sin helt egen Air Jordan 1, har Nigel Sylvester holdt Swoosh tæt på sit hjerte i lang tid. Den øverste BMX-rytter har valgt at ride i Jordans lige siden, hvilket resulterer i, at han til sidst underskriver en langvarig kontrakt med etiketten i 2021. Hans samling består af masser af retro godhed såvel som viser sandheden om, at Nigel er alvorlig omkring hans sneakers. Lad os håbe, at derudover signaturmodeller er på vej i fremtiden!

Billede ved hjælp af Nike
Kyrie Irving

Brooklyn Nets -stjerne Kyrie Iriving sagde for nylig nøjagtigt, hvordan han endte med at være meget mere et sneakerhead, da han blev ældre. Mens mange af os adopterede vores sneaker -besættelser, da vi voksede op, har Kyrie udtalt nøjagtigt, hvordan han bar Jordans som en ung, men ville ende med at ødelægge dem, mens han spillede basketball på gaderne. Mens han nu har masser af sine egne signatur Nike -sneakers, sagde Irving i en nylig samtale, at han stadig elsker at rocke Jordans, når han ikke har på sig sine egne spark.

Billede ved hjælp af holdpunkter
LeBron James

Som Nike-atlet i betragtning af at 2003 har LeBron James haft over 17 signatur Nike-silhuetter, der blev frigivet under hans navn, sammen med mange andre farver samt frigivelser af begrænset udgave dedikeret til ham. Hans foreløbige tilbud, der blev underskrevet, da han bare var 18 år, var på det tidspunkt det rigeste sko -tilbud i historien såvel som i 2015 LeBron såvel som Nike udødeliggjorde deres forhold ved at underskrive en livstidsaftale. Naturligvis er LeBron selv et sneakerhead, såvel som for nylig tog fans med på en udflugt af hans betydelige sneaker-skab (fyldt med Air Max-udgivelser med høj varme) for at fejre Air Max Day.

Billede ved hjælp af Nike
Serena Williams

Ud over at vinde 23 Grand Slam -titler samt være den anden en masse dekoreret kvindelig tennisspiller nogensinde, er Serena Williams ligeledes en af ​​de største sneakerheads i den sportslige verden! Hun er en signatur Nike-atlet såvel som har haft masser af sine egne modeller frigivet gennem årene, inklusive en Jordan 1 tilbage i 2017 såvel som endda et ultra-begrænset samarbejde med Off-White, der bestod af Air Max 97 som Blazer. Ved siden af ​​dette er Williams blevet pappet i sneakers med høj varme på begivenheder mange gange, hvilket beviser, at hun angiver service, når det vedrører spark.

Billede ved hjælp af Neymar Jr
Neymar Jr.

Neymar da Silva Santos Júnior, meget hyppigere kendt som Neymar Jr, er en brasiliansk professionel fodboldspiller, der i øjeblikket spiller for den legendariske PSG, såvel som han ligeledes er et stort sneakerhead! Mens hanHar ikke helt et officielt partnerskab, han er en ivrig Nike -fan såvel som Swoosh har tidligere hædret ham med et signaturpar Shox R4. Meget for nylig underskrev han et tilbud med Puma såvel som nu regelmæssigt klipper spark som Puma Suede såvel som RS Dreamer. Han er ligeledes vist på den berømte sneaker -shoppingserie i fortiden, tilbringer $ 18K samt afhentede sjældne par som Kaws X AJ4 såvel som Nike Air Yeezy 2.

Billede ved hjælp af Nike
Michael Jordan

Af programmet ville denne fortegnelse ikke være total uden inkludering af geden selv, Michael Jordan. Sneakers ville faktisk ikke være, hvad de er i dag uden Michael, fyren bag nogle af de mest berømte silhuetter i spillet. I betragtning af at AJ1, der først blev lanceret tilbage i 1985 -sneakerheads, ivrigt har ventet på det næste signaturpar fra Jordan Brand, med masser af ekstraordinære mærker, der samarbejder om Jordans gennem årene. Michael er selv kendt for at have en ekspansiv sneaker-kollektion, mens han for nylig optrådte på den meget eftertragtede The Last Dance Series, der rocker et uudgivet par Jordan Center Court’s i White.

Billede ved hjælp af Nike
Colin Kaepernick

Den tidligere NFL -quarterback såvel som borgerrettighedslobbyist Colin Kaepernick er meget kendt for sin ekstraordinære indsats mod racisme såvel som at tage knæet i protest, selvom ikke mange mennesker er klar over, at han ligeledes er et temmelig alvorligt sneakerhead! Som en officiel Nike -atlet er han med i mange kampagner gennem årene såvel som også har haft sin helt egen signatur Air Force 1, som kom i alt med et broderet portræt på hælfanen. Han er regelmæssigt identificeret rockende vapormax med høj varme såvel som Air Max, når han igen viser sin dedikation til Swoosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *