Den kommende Nike dunkede dekonstruerer en klassiker

Den kommende Nike dunkede dekonstruerer en klassiker

med populariteten af ​​dunk på op og op, det ser ud til, at Swoosh ser ud til at udvide på silhuetten med den kommende Nike Dunked. En dekonstrueret overtagelse af den klassiske sneaker, dette genanvender skoen fuldstændigt, men holder sin underskrift æstetik, og her er alt, hvad vi ved indtil videre.

falsk

Billeder med tilladelse fra den velrenommerede Sneaker Insider @PY_Rates, den dunkede vil være tilgængelig i fire farver ved lanceringen, herunder “Summit White”, “Game Royal”, “Gym Red” og “Black”. Baseret på den ikoniske dunk er elementer som mellemsålen blevet øget for et chunkier look, mens mesh også er tilføjet til en sommervenlig stemning.

En overdimensioneret trækfane pryder hælen til den perfekte on-and-off pasform, og afrunding af det hele er en underlagt swoosh, der stikker næsten bag sålen og afslutter designet.

Billede via py_rates

Billede via py_rates
Det forventes, at Nike blev forventet at lancere en gang i efterårsmånederne, er Nike dunked muligvis ikke alles kop te, men det er stadig temmelig funky at sige mildt. Fortæl os, om du holder sammen, og mens du er her, kan du lige så godt tjekke denne ACG Terra-inspirerede Nike SB Dunk Low!

Billede via py_rates

Billede via py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *