Et kig på foden på Pharrell x Parley x Adidas ultra forbedrer “sort fremtid”

Et kig på foden på Pharrell x Parley x Adidas ultra forbedrer “sort fremtid”

lige når du troede, at Pharrell Williams tog en pause, ser det ud til, at han har metode meget mere op i ærmet end vi måtte have nogensinde forestillet sig. Som om det ikke var nok at slå sig sammen med bare de tre striber ikke nok, kigger vi nu på foden på foden på Pharrell x Parley x Adidas Ultra forbedrer “sort fremtid”, såvel som det er så stealthy som det bliver.

Den “sorte fremtid” er lavet i partnerskab med Parley for The Oceans og er et nikk til bevægelse af Black Lives Matter, der er meget mere afgørende end nogensinde. Med en havplastisk-infunderet Primeknit øvre, et mat gummibur flankerer laterale såvel som mediale sidepaneler, mens en smøragtig glat ruskindhælkopfunktion på bagsiden af ​​ultra forbedrer totalen med “sort fremtid” branding såvel som skateboard P’er Signaturtrekantet tema, der er et nikk til hans menneskelige race -linje.

Billede ved hjælp af Yankeekicks

Billede ved hjælp af Yankeekicks
Nedenunder opdager du en adidas i fuld længde, der forbedrer mellemsålen, samt afrunding af alt er en kontinental gummi ydersål i langvarig trækkraft med hvert trin.

På dette tidspunkt er Pharrell X Parley x Adidas Ultra forbedret “Black Future” bare en prøve, skønt vi ikke ville blive chokeret, hvis de fik en faktisk udgivelse. Lad os forstå, hvad du tror på dette tre-vejs samarbejde såvel som i tilknyttede nyheder, ryktes Pharrell Williams X Adidas NMD HU “Dash Green” at være meget begrænset!

Billede ved hjælp af Yankeekicks

Billede ved hjælp af Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *