Her er din mulighed for politibetjent Millionaire Boys Club X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’

Her er din mulighed for politibetjent Millionaire Boys Club X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’

Efter at have frigivet en Ultra Exclusive Billionaire Boys Club NMD HU Trail tilbage i november sidste år, har Pharrell Williams slået sig sammen med Adidas Originals Endnu en gang for endnu en mere ekstremt begrænset nomad såvel som den allerførste lodtrækning er nu live i Norse Store!

En dristig ny optagelse af den menneskelige race-silhuet, denne sneaker har en farveblokeret øvre bestående af en rød, blå, gul såvel som hvid slikstribet farve. I stedet for Pharrells sædvanlige inspirerende meddelelser, er “hjerte” såvel som “sind” -tekst broderet på hver sko. For at runde det hele sidder denne BBC NMD på toppen af ​​en fuld længde boost mellemsål for ekstra komfort såvel som et glattere skridt.

Sæt til at falde den 20. oktober, gå videre til Norse Store lige nu for at gå ind i milliardærdrengeklubben X Pharrell X Adidas NMD Hu ‘Scarlet’ Raffle, samt sørge for at holde den låst på den eneste leverandør for flere nyheder som Det udvikler sig! I relaterede nyheder skal du se et til fods, se på Pharrell x Adidas NMD Hu Inspiration Pack ‘Footwear White’!

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du huske at tjekke det seneste over i slutningen. Tøj!

Billeder via Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *