Kunne Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky” få en genopbygning?

Kunne Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky” få en genopbygning?

Kunne Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky” få en genopbygning? Sneaker Insider @COP_O_CLOCK synes at tro det. Først frigivet i slutningen af ​​maj blev det hurtigt kronet til årets sko af masser af sneakerheads. Og ærligt? Vi er ikke overrasket. Et af de mest specielle samarbejder i meget lang tid, her er hvad vi ved om den rygtede genudgivelse!

Arbejder på en fuld læderbase, der er prydet med et grønt græsplæne landskab, gør ko -printpaneler deres vej gennem hele skoen. Multicolored Rainbow -accenter ankommer til tungen og den indre foring, mens “Nike” er broderet ved hælen i B & J’s signaturblokke skrifttype.

Selvfølgelig kan du ikke tale om den “chunky dunky” uden at nævne den gule smeltende swoosh langs laterale og mediale sider. Henvisning til den Vermont-baserede Ice Cream Maker’s “Chunky Monkey” -smag, dette legende touch er kun en af ​​de mange ting, der gør denne dunk lav så efterspurgt.

Tidligere i dag modtog @COP_O_CLOCK en anmeldelse fra Nike SNKRS -appen, der læser “Desert vil blive serveret i din app i morgen formiddag.” Tilfældige brugere får eksklusiv adgang til COP skoen fra kl.

Billede ved hjælp af Nike
Fik du denne anmeldelse? Hvad synes du om Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low “Chunky Dunky”? Mens vi er 99% sikre på, at dette vil være eksklusivt for USA, skal du sørge for, at du har opdateret din SNKRS -app, i tilfælde af! I relaterede nyheder er her en anden chance for at få fat i koncepterne x Nike SB Dunk Low “Hummer”!

Billede ved hjælp af Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *