Release påmindelse: Gå ikke glip af Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Release påmindelse: Gå ikke glip af Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Når billeder af Yeezy 700 V3 “Safflower” først lækkede over sommeren, forstod vi øjeblikkeligt, at de ville være en Instacop. Indstil til at være den fjerde farvebane, der rammer den chunky silhuet, gør dens rene klipkombination det bedst for enhver form for form, du vælger at kaste på, så sørg for at få fat i et par, når de introducerer i morgen den 14. november kl. 7!

Billede ved hjælp af adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Med en slående lighed med den “Azael”, der blev introduceret i slutningen af ​​sidste år, har “saflederen” en blød gul farvekombination, der minder os om forårsmånederne fremover. Arbejder på en Primeknit -base, gule stripning skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler, mens et RPU -burhuse uanset til støtte såvel som stabilitet, der er ustoppelig. En fit sammen Sockliner bruger en soklignende pasform, mens et U-formet panel langs tåboksen er et nikk til de to foregående 700 generationer.

Nedenunder opdager du en glat Adidas Eva -mellemsål, der låner signaler fra 380, såvel som selvfølgelig kan vi ikke tale om dette Kanye West -partnerskab uden at diskutere, at det lyser i mørket!

Billede ved hjælp af adidas
Int’l forsendelse

Se mere

ADIDAS YEEZY 700 V3 “Saflower” betragtes som en af ​​de mest populære Yeezys i hele året. Sørg for, at du holder det låst på den eneste leverandør for din fineste mulighed for at klare sig såvel som i tilknyttede nyheder, Yeezy forbedrer 380 “Yecoraite” falder tidligt næste år!

Billede ved hjælp af adidas
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *