Se først på Yeezy 700 V3 “SRPHYM”

Se først på Yeezy 700 V3 “SRPHYM”

Hvem er klar til Yeezy 700 V3 “SRPHYM”? Sæt til at være den fjerde farvebane til Grace Kanye Wests chunky silhuet, får den sit tydelige navn fra Seraphym, englene i Bibelen.

Den første Yeezy 700 V3, der forvildes væk fra den typiske monokromatiske palet, er “Srphym” malet i en dynamisk gul farvetone. En gennemgående rpu-bur vikles rundt om Primeknit-basen, og når lysene er afvist, afgiver dette en glødende grøn skygge, der helt sikkert drejer hoveder, uanset hvor du går.

En gummieret tåhætte refererer til de to foregående generationer, og nedenunder finder du en slank og strømlinet EVA -skum mellemsål, der er dyppet i en jordisk “sten” farve. Mens vi ikke er helt sikre på, hvorfor Adidas valgte ikke at bruge stigning denne gang, har det resulteret i en massiv prisreduktion på 70 £, som vi helt sikkert kan sætte pris på.

En af de mest markante Yeezys, der nogensinde er lavet, forventes Adidas Yeezy 700 V3 “SRPHYM” at falde engang i efteråret for omkring £ 170. Fortæl os, om du tilføjer disse til din samling, og mens du er her, kan du lige så godt tage dit første kig på Yeezy -stigningen 380 “Hylte Glow”!

Billede gennem Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *