Stüssy x Comme des Garçons vender ting gråt med dette mest aktuelle partnerskab

Stüssy x Comme des Garçons vender ting gråt med dette mest aktuelle partnerskab

, der overholder Stussy’s udendørs klar Gore-Tex-samling tidligere i denne måned, det LA-fødte surfemærke er tilbage med endnu et partnerskab af det største Størrelser. Stussy har kollideret med den berømte japanske modemærke Comme des Garçons for et valg af gråskala -stylet tøj.

Dette mest nuværende partnerskab markerer tredje gang, de to mærker har arbejdet sammen såvel som overholdt sidste års ekstremt efterspurgte 40 -års jubilæumskollektion. Den nyeste kapsel er mindre i størrelse demonstrerer dog både brandets private styrker såvel som stilarter med et valgt antal T-shirts, sporjakker såvel som hættetrøje.

Billede ved hjælp af Stussy
Sporjakken er udstyret med en frontal knap-ned lukning såvel som “Stussy”, “CDG” såvel som “N4” -logoer foran på tøjet. På bagsiden ser vi en stor print søjle -stil vises ovenpå to tonale tilføjelser af topkvalitet. Når vi går videre til hættetrøjen, ser vi “CDG” såvel som “Stussy” -logoer sidde kontrasterende på fronten med den livlige stil, der tager området på bagsiden. Endelig har tee -skjorterne en trio af skrabet “Stussy” -logoer sammen med “CDG såvel som” No4 “-underskrifter.

Billede ved hjælp af Stussy
Den fulde Stussy X CDG -kollektion er indstillet til at falde på Dover Street Market denne fredag ​​den 24. september såvel som vil blive tilbudt på Internettet såvel som i begge vælger detailsteder. I tilknyttede nyheder, gå ikke glip af denne uges Comme des Garçons x Converse Restock!

Billede ved hjælp af Stussy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *