Vædderen x Umbro ramte bagsiden af ​​nettet med denne fodboldinspirerede kollaps

Vædderen x Umbro ramte bagsiden af ​​nettet med denne fodboldinspirerede kollaps

, da den forsinkede UEFA Euro 2020 -turnering endelig er i gang, det ser ud til, at hele Europa er gået fodbold gal, inklusive Vædderen x umbro! Udviklet med fodbold i tankerne fejrer denne sammenbrud Retro England -sæt i fortiden og giver dem en moderne opdatering.

Eventuelle fans af det smukke spil vil genkende den betydning, Umbro har inden for engelsk fodbold. Ikke kun spændte partnerskabet 60 år i alt, men det så også en række historiske øjeblikke, herunder Englands sejr i verdensmesterskabet i 1966.

Billede gennem Vædderen
Samlingen indeholder en række retroinspirerede stykker, som alle har fået en makeover med et udvalg af pixeleret grafik og dristige tryk. Ved siden af ​​dette pryder en varieret farvepalet dannet af lyseblå, rød, sort, hvide og røde toner selektivt tøjet.

Da Vædderen er et kvindeligt-ledet brand, siger grundlægger Sofia Prantera, at dette samarbejde “tilbyder et andet perspektiv end konventionelle fodboldpartnerskaber”, hvilket giver mening, da sporten typisk er en mandsdomineret affære.

Samarbejdet er indstillet til at falde den 24. juni på Aries ‘webshop og udvalgte detailhandlere, og det spørgsmål, vi har i vores sind, er – hvor længe, ​​indtil vi ser et par af vores unge drenge i det engelske landshold iført det? I andre nyheder er her vores valg til de bedste fodboldsæt, der er tilgængelige for Euro 2020.

Billede gennem Vædderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *