Adidas Originals såvel som LEGO afslører et langvarigt partnerskab

Adidas Originals såvel som LEGO afslører et langvarigt partnerskab

, der overholder den enormt succesrige ZX 8000, der blev introduceret som en del af A-ZX-serien, Adidas Originals såvel som dansk legetøjsforretning har nu officielt officielt afslørede et længerevarende partnerskab, der er indstillet til at spænde over tøj såvel som fodtøjssektorer!

Mange sneakerheads såvel som LEGO -fans var glade for at få deres hænder på den tidligere nævnte ZX 8000 -udgivelse, der næsten straks tilbød hos detailhandlere over hele kloden. Hvis du tidligere gik glip af det, ser det ud til, at du nu er i en godbid, da de to mærker afslører deres planer for yderligere teamindsats.

Billede via Adidas
Ifølge Legos hovedreklamepolitimand Julia Goldin “” Det er vores mål at påvirke såvel som etablering af morgendagens bygherrer såvel som at hjælpe børn med at være innovative og opdage de færdigheder, de kræver for at trives. Fantastiske legeoplevelser er en sjov metode at opdage såvel som at udvikle innovativ tillid, såvel som er sport – såvel som det er derfor, vi er så begejstrede for hans partnerskab. ”

Begge mærker er pionerer, når det kommer til stil såvel som kreativitet, så lige her hos den eneste leverandør er vi allerede mere end begejstrede for hvad der skal finde såvel som specifikt, at det vil være et hit med fans af begge labels over hele verden !

Billede via Adidas
Der er endnu ikke nogen officiel udgivelsesdato for den allerførste rate af LEGO X Adidas Originals -partnerskabet, så sørg for at holde den låst lige her på den eneste leverandør for alle de seneste nyheder såvel som opdateringer, som vi ‘ Jeg er den allerførste til at fortælle dig det! I mellemtiden skal du inspicere denne weekends mest populære udgivelse!

Billede via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *