Nikes Zoomx Vaporfly undersøges, efter at den går i stykker for masser af poster

Nikes Zoomx Vaporfly undersøges, efter at den går i stykker for masser af poster

, da Nike introducerede Zoomx Vaporfly tilbage i april, blev det ledsaget af tagline: “En racersko, der bryder poster.” Selvom dette kan lyde som den normale marketing -spiel, som du kunne forvente, viser det sig, at skoen bogstaveligt talt brød rekorder. Ifølge International Association of Athletics Federations bryder det faktisk for mange, hvilket udløser en vis tvist inden for det løbende samfund.

Denne måned blev Eliud Kipchoge det første menneske, der løb et helt maraton på under to timer. Bare en dag senere satte Brigid Kosgei også en ny rekord for den hurtigste kvindes maratontid nogensinde registreret. Begge elite -atleter var iført Zoomx Vaporfly, hvilket resulterede i et væld af beskyldninger om ‘teknologisk doping’, som nu undersøges af IAAF.

I en nylig erklæring fra IAAF til The Times sagde de, “Nylige fremskridt inden for teknologi indikerer, at begrebet ‘bistand’ til atleter … har været genstand for meget tvist i atletikverdenen,” hedder det i erklæringen. ”IAAF har veletableret en arbejdsgruppe til at overveje problemerne.”

På dette tidspunkt er der endnu ikke gjort en konklusion om, hvorvidt man skal forbyde Nike Zoomx Vaporfly fra fremtidige race -begivenheder, men noget, der er 100% sikkert, er, at der er noget specielt ved denne sko. For de nuværende og største nyheder i sneakersverdenen skal du sørge for at holde den låst på den eneste leverandør!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *