En Ma Maniére X Adidas Consortium genforenes til en skør BYW LVL 2 Collab

En Ma Maniére X Adidas Consortium genforenes til en skør BYW LVL 2 Collab

Lang tid samarbejdspartner A Ma Maniére har knyttet til Adidas Consortium, når igen til en helt ny Crazy BYW LVL 2 -samarbejde! Bygger på den kultur traditionelle ‘boost You Wear’ linje fra 90’erne, dette er et behov for politibetjent basketball silhuet!

Malet i en speciel brun, lilla, såvel som creme -farvepalet, er den skøre BYW lvl 2 udformet af en række elegante materialer, inklusive premium -nubuck såvel som åndbart net. En soklignende bootie-bygning gør denne sko bedst til hele dagen, såvel som dette hjælpes af en ‘podular’ boost-infunderet mellemsål, der gør det muligt for bærere at flexere sammen med den naturlige bevægelse af deres fod. Det inkluderer ligeledes to yderligere par snørebånd for maksimal tilpasningsevne.

Hvis du tror på at copping den splinternye A Ma Maniére X Adidas Consortium Crazy Byw Lvl 2, er det klar til at falde den 27. april hos Select Stockists. Lad os forstå, om du griber fat i et par til din samling, såvel som mens du er her, se på Adidas ‘fulde sneaker -serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *