Nike Air Force 1 Gore-Tex-samlingen er denne sæson, hvis politibetjent

Nike Air Force 1 Gore-Tex-samlingen er denne sæson, hvis politibetjent

hvis du søger efter en sneaker, der er lavet til at håndtere de våde såvel som blæsende måneder, så den splinternye Nike Air Force 1 Gore -Tex Collection har fået ryggen. Tilbydes i fire forskellige farver, inklusive ‘sort’, ‘medium oliven’, ‘teamguld’, såvel som ‘dynamisk gul’, er der helt sikkert en der passer til din efterårs æstetik!

Udformet af en kombination af læder såvel som mesh er hver sko malet i en ren tonalfarve, der fungerer med enhver form for tøj. En Swoosh skyder hen over laterale såvel som mediale sidepaneler, mens “Gore-Tex” -branding er broderet overalt og understreger den kritikerroste vandafvisende innovation, der tilføres skoens bootie. Det er dog ikke alt, da de flade snørebånd ligeledes er blevet lavet til at vise vand, hvilket resulterer i en sko, der holder dig tør hele dagen, hver dag.

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Luftpusning bruges inden for mellemsålen til uovertruffen komfort, såvel som tre ud af de fire design fungerer ligeledes gummi gummi til elastisk trækkraft med hvert trin, hvilket gør det perfekt til de kedelige såvel som dryppende dage.

Tilgængelig bedst nu fra Nike UK, Nike Air Force 1 Gore-Tex Collection er en bestemt bør politimand! Lad os forstå, hvilket par du copping, såvel som at være sikker på at holde det låst på den eneste udbyder for de seneste såvel som største sneaker -nyheder!

Int’l forsendelse

Køb nu

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *