Et smugkig fra A Ma Maniére X Air Jordan 2

Et smugkig fra A Ma Maniére X Air Jordan 2

I slutningen af ​​sidste år forudsagde vi, at Air Jordan 2 ville gøre et enormt comeback i år, og det ser ud til, at vi måske har ret. I løbet af de sidste par uger har vi hørt rygter om en potentiel en Ma Maniére x Air Jordan 2 -samarbejde. Det ser ud til, at disse er blevet bekræftet, når vi ser vores allerførste kig på den pågældende sneaker!

Billede ved hjælp af DIE_SEL666
Int’l forsendelse

Se mere

Endnu en glamourøs overtagelse af en klassiker, AMA’s AJ2 følger fra deres meget efterspurgte Air Jordan 3 og Air Jordan 1 dråber fra 2021. Med en fuld læderoverdel, der er malet i et sprødt “sejl” nuance, premium quiltet sokliner’s Harken tilbage til AJ3, mens en tung brug af “Bourgogne Crush” bringer AJ1 i folden.

Branded hæle cement sammenbruddet med “maniére” trykt på både venstre og ideelle hæle, og for at runde det hele sidder en Nike Air mellemsål nedenunder for komfort både on-and-off retten. Dette er pyntet i et stealthy sort kunstigt Croc -tryk, som vi faktisk slags kærlighed.

Billede ved hjælp af DIE_SEL666
Int’l forsendelse

Se mere

Vores kilde fortæller os, at A Ma Maniere X Nike Air Jordan 2 Retro SP “Sail” lanceres den 29. april ved hjælp af SNKR’er og udvalgte detailhandlere. En prisidentificering er endnu ikke bekræftet, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere opdateringer, når den udvikler sig! Fortæl os, om du griber fat i et par, og mens du er her, kan du lige så godt se på foden på Union La X Air Jordan 2 “Rattan”!

Billede ved hjælp af DIE_SEL666
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *