New York, La og Chicago får hver deres helt egen Nike Air Force 1

New York, La og Chicago får hver deres helt egen Nike Air Force 1

en ode til byerne LA, NYC og Chicago, Nike har oprettet en splinterny samling af Nike Air Force 1 med titlen The All for One – En reimagining af stilens underskrivelsesforkortelse, AF1. Hver stil er gennemsyret af spirt og kultur i deres respektive sneaker, mens de opretholder signaturoplysningerne om den originale silhuet.

Først op, LAs helt egen kunstner Lauren Halsey håndterer en jet-sort AF1 fra læder og ruskind og overlejrer det med en patent swoosh og gennemgående ankelstrop. Med neon snørebånd minder udskrifter på tungen og indre om lokale butikker og tegn.

Billede ved hjælp af Nike
Det andet par, der blev oprettet i samarbejde med New York Citys Parks Department, er lavet af læder og mesh med tonal branding og åndbar perforeringer. Med afdelingens signaturbladlogo på tungen kommer en sidste flash af detaljer i form af en flerfarvet ydersål-som er lavet af genanvendt Nike-slibemateriale.

Billede ved hjælp af Nike
Sidste op er Chicagos iteration. Inspireret af No Cuts No Glory (en lokal barbershop, der ejes af Drew Henderson), nikker denne sko til samfundsfølelse og tjenester i byen. Tungen er accenteret med Chicagos skyline sad på toppen af ​​en frisørkek, alle sad pænt under Nikes signatur Swoosh -logo.

Væsentlige tilføjelser til hver eneste sneaker -samling, NYC Nike Air Force 1 skal frigives den 5. december, mens LA og Chicago Pairs følger den 7. december. Alt sammen på grund af Nikes SNKRS -app og vælg butikker, gør dig klar og indstillet til at kopiere disse.

Billede ved hjælp af Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *