Græskarsmag påvirker Nike Air Max 90 “Rugged Orange”

Græskarsmag påvirker Nike Air Max 90 “Rugged Orange”

Pumpkin -smagssæsonen er endelig ankommet, og hvilken bedre metode er der at fejre end med Nike Air Max 90 “Rugged Orange”? Når man tager motivation fra den elskede efterårsdrik, er denne faldsklare farvebane et must-have denne sæson.

Arbejd på et rent “sejl” passer sammen base, læderpaneler i “hvede” dekorerer den øverste halvdel af den øverste, mens den nederste halvdel er færdig i lysegrå ruskind for et smukt kontrast. Gennem de udefinerede, accenter af “robust orange” gør deres eksistens kendt, forlængelse fra gummieret hælemblem al metoden til den skinnende nylon tunge.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Når du skifter dit fokus til bunden af ​​skoen, leveres Nike Air mellemsålen komplet med en synlig boble. Det er derefter foret med en gummi gummi ydersål til modstandsdygtig trækkraft med hvert trin, der afslutter designet.

Sørg for at introducere inden årets udgang, og sørg for at holde det låst på den eneste udbyder for din fineste chance for at klare Nike Air Max 90 “Rugged Orange”! Fortæl os, hvad du tror på denne sæsonbestemte farve, og i tilknyttede nyheder gør DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” fra 2004 comeback!

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *