Her er din mulighed for at arbejde med Anderson Paak!

Her er din mulighed for at arbejde med Anderson Paak!

At kalde alle kreative! For at fejre introduktionen af ​​Anderson Paak X Vans Sneaker Collab, søger afkom efter håbefulde annoncer til at arbejde på et ultra forskellige job hos den amerikanske kunstner selv. Populært for hans gennembrudte albums som “Venine” såvel som “Malibu”, som i øvrigt fungerede som motivationen for den kommende samling, er dette en, når du er i en levetid chance for, at du seriøst ikke vil gå glip af!

Så hvis du er en fotograf, videograf, illustratør, maler eller multimediekunstner såvel som du ville være op til udfordringen, skal du gå videre til Instagram samt vise noget fra dit arbejde ved hjælp af hashtaggen #VansOffSpringap!

Få dine indsendelser med midnat den 18. oktober, såvel som du er med en mulighed for at deltage i denne fantastiske begivenhed. Afkom vælger deltagere såvel som oversigt over morgenen, hvilket giver dig tre uger til at arbejde på dine stykker. Det er værd at bemærke, at chancen inkluderer en innovativ konceptsession med Breezy Lovejoy, så få disse indgange på Bedste nu, før det er så godt sent!

Billede gennem varevogne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *