NASA X PUMA sprænger ud i det ukendte med ‘Space Explorer’ -pakken

NASA X PUMA sprænger ud i det ukendte med ‘Space Explorer’ -pakken

for at fejre 50 -årsdagen for Apollo 11 Moon Landing, har NASA slået sig sammen med Puma for at lancere ‘Space Explorer’ -pakken. Space Agency består af to ikoniske silhuetter og har bestemt valgt to af de mest passende modeller til denne samling.

RS-9.8 er malet i NASAs signaturpalet af rød, blå og hvid og er inspireret af hastigheden af ​​gravitationsacceleration nær jordoverfladen. Skimrende sølvlæderpaneler strækker sig ud over den øverste, ligner en rumdragt, og mesh -elementer giver bærere en pasform, der er ude af denne verden.

Cell Alien har på den anden side en meget mørkere makeup. Holografiske detaljer, der hylder et dybt rum, giver skoen en galakse-lignende æstetisk, og rene hvide pletter er pebret i hele den stealthy sorte sål, der repræsenterer stjerner i kosmos. Begge modeller kan prale af NASA X PUMA co-branding og afslutte det andet verdslige udseende.

NASA X PUMA ‘Space Explorer’ Pack er planlagt til at sprænge den 20. juli i forbindelse med Apollo 11’s jubilæum. Fortæl os, hvilket par du holder sammen, og mens du er her, hvorfor ikke tjekke Pumas fulde sneaker -serie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *