Off-White tager retssager mod mærker for røde lynlås og citatmærker

Off-White tager retssager mod mærker for røde lynlås og citatmærker

Det ser ud til, at Off-White ikke er så henrykt over andre mærker, der bruger “dets”; Signatur Red Zip Tie samt anførselstegn. Ifølge rapporter tager det Milan-baserede modehjem retssager mod smykkemærket Rastaclat for at have solgt armbånd med navnet “off-clat” og/eller “off-clat c/o rastaclat”.

Mens den Virgil Abloh-Helmed-label ikke officielt holder varemærkerne for disse stilelementer, citerer det, at det er samlet “betydelig typisk lovgivningsmærke.” Typiske lovgivningsmærker er ord, sætninger, symboler eller endda ser ud til, at mærker bruger til at bestemme deres forretning. For eksempel er Nikes “Just Do It”; Slogan et populært eksempel.

Fra Off-Whites perspektiv er Rastaclat med vilje på vej til at “forvirre forbrugerne til at tro, at [de] er off-white-produkter, såvel som et resultat hævder det erklæringer om varemærkeovertrædelse, falsk oprindelsesbetegnelse såvel som urimelig konkurrence. ” På dette tidspunkt har situationen endnu ikke gået yderligere til retten, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for meget flere nyheder, da den udvikler sig! Mens du er her, skal du se på den fulde Nike Sneaker rækkevidde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *