Pharrell X Adidas NMD Hu vises i “Pink” og “Aqua”

Pharrell X Adidas NMD Hu vises i “Pink” og “Aqua”

Pharrell Williams og Adidas Originals viser absolut ingen tegn på at bremse fra sent, da duoen lige har afsløret to mere splinternye farveveje af Den ekstremt populære NMD HU.

Både lyserosa og blå variationer er indstillet til at lancere, og begge viser tonale nuancer overalt for et slående blik på typisk Pharrell -mode. Vi har et nærmere kig på begge de nye modeller lige her på den eneste leverandør, så læs videre for alle de oplysninger, du har brug for!

Billede via Adidas

Billede via Adidas
Udformet fra Adidas ‘signatur Primeknit -stof tilbyder begge par optimal komfort og robusthed på tværs af overdelene, med Kanji -pensum, der løber over toppen af ​​hver sko. Rop -stil snørebånd og Adidas Trefoil -branding afslutter udsigten efter en klassisk NMD HU -berøring.

Sorte indre foringer kontrasterer de pulserende udvendige farver, mens parene sidder pænt på toppen af ​​fuld længde boost mellemsoles for at give masser af dæmpning og støtte. Uanset om du er en Pharrell Collector, eller du aldrig har ejet et par NMD’er før, er disse bestemt en gyldig tilføjelse til din samling!

Billede via Adidas

Billede via Adidas
Hvis du ønsker at klare en af ​​disse splinternye Pharrell x Adidas NMD HU’er, er den gode nyhed, at begge par er indstillet til at lancere hos udvalgte detailhandlere den 7. november. Sørg for at holde det låst lige her på den eneste leverandør for alle de nyeste, og mens du er her, så tjek den nyeste Craig Green X Adidas -samling!

Billede via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *