Juventus X Palace X Adidas Fodboldkollektion falder på Internettet denne uge

Juventus X Palace X Adidas Fodboldkollektion falder på Internettet denne uge

i sidste uge, Juventus overraskede både fodbold såvel som streetwear fans ved at gå ud i den længe ventede Juventus X Palace X Adidas fodboldsamling under en kamp mod Genova. En hyldest til Adidas ‘sæt skabelon fra verdensmesterskabet i 2006, der tog placering i Tyskland, alle ønskede at få deres hænder på den. Nu er det blevet udsat for, at Juventus X Palace X Adidas fodboldkollektion falder denne uge på Adidas UK!

Bestående af en lang variation tøj inklusive træningstrøjer, træningsdragter, pullovers samt forskellige tilbehør, er hvert stykke malet i en sort såvel som hvid makeup med neonhits med overalt. Højdepunktet i pakken skal være trøjen, der kan prale af stribet skitsering og grønne accenter på Juventus -badget, uoverensstemmende ærmer, såvel som selvfølgelig paladset x adidas crest på højre bryst.

Int’l forsendelse

Se mere

I tilbehørsafdelingen vil du opdage en fodbold, en rygsæk, målmandshandsker samt et par hatte, der afrunder denne specielle samling.

Hvis du vil have Juventus X Palace X Adidas fodboldkollektion, er det klar til at blive frigivet den 8. november på Adidas UK. Lad os forstå, hvad du leder efter, såvel som at sikre dig, at du holder det låst på den eneste leverandør for de nyeste såvel som største nyheder i sneakers -verdenen og gadetøj.

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *