Release påmindelse: Gå ikke glip af Nike Dunk Low SP “University Red”!

Release påmindelse: Gå ikke glip af Nike Dunk Low SP “University Red”!

Hvis du kun kan cope en dunk lav denne sæson, skal du gøre det til Nike Dunk Low SP “University Red”. En del af den eftertragtede “Team Tones” -kollektion, der startede med sidste måneds “Brasilien”, burde denne farve bestemt ikke gå glip af, så sørg for at indstille dine alarmer, når de frigiver i morgen morgen kl. 8 den 12. juni!

En næsten en-til-en-tag af “St. Johns” fra 1985’s “Be Tro To Your School” -pakke, “University Red” er malet i et tidløst rødt og hvidt farveskema, der vil gå sindssygt godt med enhver pasform . Klassiske elementer som Nike Swoosh vender tilbage, mens perforeringer i tåboksen tilbyder en ultra åndbar oplevelse.

Billede via ende.

Billede via ende.
Yderligere branding rammer tungen og hælen, og afrunding af det hele er en fed rød ydersål, der afslutter den sydende varme æstetik.

Ved at falde den 12. juni bør Nike Dunk Low SP “University Red” ikke gå glip af, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør, hvis du vil garantere en W! Fortæl os, om du griber fat i et par, og mens du er her, dekonstruerede den kommende Nike Nike en klassiker!

Billede via ende.

Billede via ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *