Nike SB Dunk Low “Pink Pig” er påvirket af en traditionel Porsche Racecar

Nike SB Dunk Low “Pink Pig” er påvirket af en traditionel Porsche Racecar

Vi forstår ikke præcist, hvad Swoosh har planlagt, men uanset hvad det er, vil vi have en del af det. Efter at have kigget på foden på FORD GT40-inspireret “Club 58”, får vi nu et sneak peek på den kommende Nike SB Dunk Low “Pink Pig”, der ligeledes er påvirket af en traditionel Le Mans Racecar, meget mere Specifikt Porsche Le Mans “Pink Pig” fra 1971.

Billede ved hjælp af ZSNEAKERHEADZ
Selvom det kan se temmelig grundlæggende ud fra starten, er hver eneste detalje blevet troet på, idet de hylder direkte hyldest til “Truffle Hunter of Zuffenhausen”. Malet i en pastelrosa palet er hele dunk -laven udformet af svineskind ruskind med lys rød kontraststing, der ses i hele køretøjet selv.

En Nike Swoosh skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler, såvel som ligesom bilen, er bunden gjort op med sort gummi, der ligner en slående lighed med et sæt hjul.

Billede ved hjælp af ZSNEAKERHEADZ
På dette tidspunkt forstås meget meget andet om Nike SB Dunk Low “Pink Pig”, selvom det forventes at ramme hylderne engang i 2021. Lad os forstå, hvad du tror på denne hurtige farvebane, såvel som mens du ‘ Re her, kan du også komme tæt på med den ultimative X Nike SB Dunk Low “Black” såvel som “Mean Green”!

Billede ved hjælp af ZSNEAKERHEADZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *