Sacai X Nike Peg Vaporfly SP falder muligvis næste år

Sacai X Nike Peg Vaporfly SP falder muligvis næste år

efter at have taget et snik af Sacai X Nike Ldwaffle “Nylon White” lige i sidste uge, har rygter nu dukket op om, hvad der muligvis potentielt kan være deres næste samarbejde. Ifølge Sneaker Insider @pyleaks falder Sacai X Nike Peg Vaporfly SP muligvis i 2020, såvel som her er absolut hvad vi forstår indtil videre.

Sneakeren er indstillet til at smelte pegasus -silhuetten med Vaporfly SP, og sneakeren tilbydes i tre unikke farver, inklusive “sort/topmødehvide/rent platin”, “sejl/sport fuchsia/let knogler/spil royal”, samt “streng /Black Villain Red/Neptune Green “. Ikke meget andet forstås om skoen, men det er risikofri at antage, at det vil blive udformet af en lang række ultra premium-materialer ligesom deres sammenbrud af fortiden.

Med hensyn til en udgivelsesdato tjekker vi et efterårs 2020 -fald, så du bliver sandsynligvis nødt til at vente lige under et år, hvis du vil få dine hænder på Sacai X Nike Peg Vaporfly sp. Når vi holder det sagt, ville vi ikke blive chokeret, hvis vi så det på landingsbanerne i Paris Fashion Week engang i februar, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør så godt som vi vil lade dig forstå så snart som meget mere Nyheder kommer ind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *