Nike afslører 2022 DoernBecher Freestyle XVII Collection

Nike afslører 2022 DoernBecher Freestyle XVII Collection

Popular Sportswear Kæmpe Nike fokuserer ikke kun på at samarbejde med høje profilerede designere. Sikker på, at der har været en forbløffende mængde fælles projekter i de senere år, der har hjulpet Nike med at opretholde sin forkant af sneaker -scenen. Beaverton -mærket har imidlertid meget flere produkter at tilbyde, som ikke er afhængige af store navne i branchen.

På vores radar er Nike Doernbecher Freestyle XVII-samlingen lavet i partnerskab med en respekteret medicinsk facilitet i Portland, OHSU Doernbecher børnehospital. Det igangværende program, fordi 2004 indeholder de farverige kunstværker fra klienterne på det medicinske anlæg, der omfavner fan-favorit-silhuetter fra Nike.

Billede gennem Nike
I dette ensemble ser vi kendte modeller som Nike Dunk Low og Air Force 1 Fontanka. Den skateklare Nike SB Zoom Stefan Janoski optræder også her. Efterfulgt af Air Jordan 5 Low, Nike Blazer Mid, Nikecourt Zoom Vapor Cage 4, og Nike LeBron 19. Selvfølgelig vil alt indtægter fra den kommende virtuelle auktion på eBay og detailfrigivelse finansiere hospitalets behov.

Hvad synes du om Nike 2022 Doernbecher Freestyle XVII -kollektionen? Sørg for, at du forbliver låst i bedst her hos den eneste udbyder, hvis du ikke vil gå glip af de seneste Nike -dråber. I relaterede nyheder bliver Supreme X Nike SB Dunk High “på nogen måde” officielt afsløret.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *