Se først på Clot X Air Jordan 1 “Triple Black”

Se først på Clot X Air Jordan 1 “Triple Black”

Edison Chen har dræbt den i år. Efter at have droppet to Ultra Special Air Force 1s, har han nu afsløret Clot X Air Jordan 1 “Triple Black” og det er absolut perfektion. Sæt til at frigive på Black Friday, her er hvad du kræver at vide!

Med nøjagtigt samme tåre-away-silkeoverdel, der er blevet brugt i hans tidligere udgivelser, mere specifikt, hans partnerskab med fragmentdesign, er det dyppet i en helt sort farveplan, der er så stealthy som den bliver. Et traditionelt kinesisk mønster løber over hele skoen, mens en syet Swoosh skyder langs laterale og mediale sidepaneler, hvilket giver det et skræddersyet look.

Nylon rammer tungen, og for at runde alt af, fungerer et oxideret kobber- og jade -token som blonderlåsen og går tilbage til Hong Kong -designerens rødder.

Hvis du vil have Clot X Air Jordan 1 “Triple Black” i din samling, er den eneste metode til COP at gå ind i lodtrækningen på Dover Street Market Londons webshop. En bredere udgivelse er ikke verificeret endnu, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør, så fortæller vi dig! Mens du er her, skal du inspicere vores Black Friday -hub for den nyeste og største sneaker stjæle, som du virkelig ikke vil gå glip af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *