Supreme X North Face Fall/Winter 2019 -samlingen falder denne torsdag

Supreme X North Face Fall/Winter 2019 -samlingen falder denne torsdag

Den splinterny Supreme X North Face Collection falder denne torsdag, og det er et af de højeste samarbejder til dato. Denne samling ærer selve ‘Big Apple’, viser denne samling alt, hvad vi kender og elsker om denne skate -butik.

Påtager sig Baltoro-jakken, bjergjakke, hætte sweatshirt, t-shirt og vandtæt rygsæk, er disse stykker pyntet med et af de mest berømte symboler gennem tidene. Dette samarbejde er embrazoneret med dristige udskrifter af Frihedsgudinnen og hylder Skate Stores ‘rødder.

Med Baltoro-jakken, der kommer med vandafvisende nylon, der bruges på tværs af sin helhed og en pakket hætte, skal dette stykke være højdepunktet i samlingen. At sidde ved siden af ​​dette er den fulde nylon bjergjakke og selvfølgelig et væld af hættetrøjer og tees, der fremtrædende har dobbelt branding.

Når du rammer de øverste fysiske placeringer og online fra 31. oktober, skal du sørge for at behandle dig selv med Supreme X North Face Fall/Winter ’19 -kollektionen. Hold det låst til den eneste leverandør for alle de bedste nyheder og udgivelser fra sneaker -samfundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *