Vær den allerførste til politibetjent Disse 15 nye fitnessinstruktører hos Offspring

Vær den allerførste til politibetjent Disse 15 nye fitnessinstruktører hos Offspring

Tidlig introducerer Don’t Come Around Almindelige, men når de gør det, kræver du at handle hurtigt. Lige her kigger vi på 15 uforudsete nye ankomster ved afkom. Fra de nuværende Air Max -stilarter til unikke Ultra Boosts kan mange af disse ikke opdages andre steder. Det er fremragende nyheder, da du måske er den allerførste til politibetjent – der er ingen meget bedre følelse!

Adidas Ultra forbedrer 4,0 Trace Maroon | Tilbydes hos afkom

En speciel farve introducerer til efterårssæsonen, der har en speciel blanding af miljøvenlig såvel som lyserød. Den fremtrædende løber har aldrig set så stor ud og lad os håndtere det, dette er stadig den mest behagelige fitnessinstruktør på vej.

Nike M2K Tekno Summit White | Tilbydes hos afkom

I betragtning af mønsteret for chunky undervisere er den utilgivelige M2K Tekno ikke at gå glip af. En undertrykt farve på denne nyankomne lægger al vægt på premium læderoverdel såvel som stor mellemsål.

Nike Air Max 1 Environment Gray | Tilbydes hos afkom

En farveblokeringsstil bruges til denne Air Max 1, men det er ikke den eneste slående funktion. Dette par bliver stemplet med et solbrunt farvet logo på tværs af tungen – en stilstik, der aldrig før blev set på denne model.

Nike Air Max 95 Oil Gray | Tilbydes hos afkom

Hvad kan man ikke lide ved den ru-teksturerede ruskind såvel som livlige hits af miljøvenlige på denne specielle Air Max 95. Udseendet afsluttes med paneler med olie gråt læder, hvilket gør dette til en gade-slid essentiel for efterårssæsonen.

Nike Air Humara Black Orange | Tilbydes hos afkom

En anden vintage traditionel at vende tilbage fra arkiverne såvel som det lige landede tidligt ved afkom. Uanset hvad der forbliver tro mod den originale 90’ers stil, der er ideel ned til de cirkulære huller, der afslører den synlige luft.

Nike Air Force 1 07 Camo Italien | Tilbydes hos afkom

Dækket ud i et fuldt lærredets øvre total med et digi-camo-tryk, denne Air Force 1 ligner meget mere som et specielt samarbejde. Det velcro italienske flag på tungen tilføjer kun appellen.

Adidas Yung-1 White | Tilbydes hos afkom

Det er vanskeligt at validere tredobbelte hvide farver i løbet af efteråret såvel som vintermånederne, men der kan bestemt produceres en undtagelse denne silhuet? Det fleksible look kan bruges med næsten alt fra tykke joggere til denim såvel som chinos.

Nike Air Vapormax plus hvid grå | Tilbydes hos afkom

En af de nye VaporMax plus stilarter til at fungere en gradientpåvirkning langs den robuste luftboble. Den øvre bløde neopren er overraskende langvarig såvel som ikke kunne være meget lettere at tørre rent for mudder såvel som snavs.

Adidas Continental 80s Pink | Tilbydes hos afkom

Rigtig fyr bærer lyserød, så sky ikke væk fra den nuværende kontinentale fra Adidas. Det er en fremragende metode til at tilføje lidt farve denne sæson, mens du genoptager en vintage-inspireret sko.

Nike Air Max 1 Anthracite | Tilbydes hos afkom

Denne Air Max 1 er ikke arrangeret til officielt at dukke op i nogen tid. Når det er sagt, vil du ikke sove på, hvad der måske er den allerbedste farvebane i sæsonen. En plettet læderoverdel ser ikke kun fremragende ud, men lover det allerbedste i holdbarhed.

Nike Air Max Deluxe Black Bronze | Tilbydes hos afkom

Glem Skeptas Air Max Deluxe, denne farve er sandsynligvis endda meget mere slående. En iriserende glansfunktion til hælfanen over bagsiden såvel som den perforerede neopren øvre lover det allerbedste i låsestøtte.

Nike Air Max 97/BW Persisk Violet | Tilbydes hos afkom

Tal om sål-svagt perfektion! De gale forskere ved Nike har håndteret for at trække denne sneakertransplantation ud, der ser den øverste af en Air Max BW, der sad over mellemsålen på en Air Max 97.

Nike Air VaporMax Plus Gray Orange | Tilbydes hos afkom

Tekstureret passer sammen erstatter den traditionelle anvendelse af neopren. Dette ser ud som en uldlavet overdel, der bringer endda meget mere vinteriseret komfort til det fremtrædende interval. Med VaporMax Innovation Under Foot lover disse ligeledes det allerbedste til at dæmpe med enhver skridt.

Nike Air meget mere penge sort tyggegummi | Tilbydes hos afkom

Disse introducerede tidligt ved hjælp af en håndfuld europæiske aktionister såvel som nu kan du til sidst politibetjent lige her i Storbritannien. Den stealthy øvre kontrastes godt af en gummi ydersål. Den uklare stil er både praktisk såvel som ultra-behagelig.

Adidas Falcon White Blue | Tilbydes hos afkom

Uanset om du er fan af vintage fodtøj eller vil hoppe på den chunky fitnessinstruktørhype, er Falcon omtrent så trendy, som den bliver. Vælg en farverig stil som denne, der sætter endnu meget mere interesse for den slående udnyttelse af pasform såvel som læder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *