Vi elsker Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game”

Vi elsker Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game”

i nogle tilfælde, når du ikke har lyst til at bringe den indre kok i dig derhjemme, du tager også til fastfood Da vi alle er skyldige i det, lad os indrømme det. Intet er meget enklere end at bestille din go-to combo på McDonald’s, fordi du er bekendt med menuen, hvad enten det er en 20 fjerkræ mcnugget-aktiekasse eller et glade måltid, du skal stadig fortære det måltid. Det går ligeledes for os sneakerheads, intet vil forhindre os i at få vores hænder på de mest begrænsede sneakerudgivelser praktisk talt dagligt. At komme bedst op er Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game”, der er indstillet til at frigive i de næste kommende uger, griber det tyske sportsbeklædningsmarked deres traditionelle vintage basketballsko til en fastfood-inspireret makeover såvel som vi Lovin det!

Det var ikke så længe tilbage, fordi vagtplanen for den kommende 2021 McDonald’s All-American Game blev afsløret, men på grund af den kontinuerlige Covid-19-pandemi blev det ekstremt forventede basketball-showdown i høj institution annulleret. På den anden side er den store nyhed, at Adidas stadig fortsætter med frigivelsen af ​​temaet sneakers som den glade langvarige sponsor for begivenheden.

Billede gennem OKAI19
Pænt tilberedt med en syntetisk læder øvre, Adidas ‘berømte gummi -skalstæer er stadig til stede som nogensinde på denne variant for at tilbyde ekstra tåbeskyttelse, typisk set, hvis du bruger disse på Hardwood Court. Det tager kun et spørgsmål om sekunder op, indtil du genkender Colorway for denne helt nye Adidas Originals Pro-model, den blanke coatede gule base er et tilsyneladende direkte nikk til farvestilen til McDonald’s såvel som ved endnu mere inspektion, du ‘Jeg opdager en oversigt over fastfood-restaurantens signatur Golden Arches-logo, der blev udpeget på laterale hælpanelet.

Billede gennem OKAI19
Andre steder dypper Adidas ‘øjeblikkeligt genkendelige tre stribe-branding på tværs af siden i en sprød rød tone, som typisk bruges af mange fastfoodkæder, da det er angivet at være et sæt til folks appetit, og derfor inviterer dem til at spise i til tilfredsstille deres sult. Dette look fortsættes derefter på tværs af kraven, ud over forfoden, hvor kæden er berømte “Jeg elsker det” slogan er stavet. Afslutningen af ​​den livlige stil er McDonald’s All-American Game Circular Emblem stemplet på tungen, der blev sammen med co-branding detaljer om indlægssåler såvel som hæl.

Næsten meget andet forstås om Adidas Pro Design 2G “McDonald’s All-American Game” på dette tidspunkt, men vi er ikke i tvivl om, at disse vil introducere ekstremt snart. Lad os forstå, hvilket glædeligt legetøj med måltid, du får med disse spark, såvel som mens du er her, forstod du, at adidas verificeres, kommer til sidst tilbage til Europa? For at sikre dig, at du ikke går glip af udgivelser med høj varme som denne, skal du være låst fast lige her på den eneste udbyder for at forblive i forståelsen af ​​alle Adidas Fitness-instruktørudgivelsesdatoer.

Billede gennem OKAI19

Billede gennem OKAI19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *